LAATSTE KANS OP HET VOLGEN VAN EEN INDIVIDUEEL TRAJECT TOT ORTHOPEDAGOOG GENERALIST!!


Wil je dit jaar nog starten met het individuele traject tot Orthopedagoog Generalist en sta je reeds geregistreerd als Basis Orthopedagoog? Pak dan nu je kans en volg jouw traject bij King nascholing. Tot 2023 heb je tijd om je registratie via het individuele traject tot Orthopedagoog Generalist te behalen. Als de OG in de BIG wordt opgenomen (het streven is 1/1/2020), kun je gebruik maken van de overgangsregeling! Starten met het individuele traject kan alleen dit jaar nog, hierna komt deze te vervallen.

Lees hier met welke belangrijke termijnen je rekening moet houden.Profiteer van het op maat gemaakte traject van King nascholing!

Start bij King nascholing, nu het nog kan, het individuele traject tot Orthopedagoog Generalist. Hiermee kun je in aanmerking komen voor de overgangsregeling die tot de BIG-registratie leidt. In samenwerking met de NVO hebben wij een aantrekkelijk programma voor je opgesteld*.

Als je in november van start gaat, kun jij eind 2021 al klaar zijn met je cursorisch onderwijs. Bijna alle cursusdagen vinden plaats op de vrijdagen en je moet rekening houden met 1 cursusdag per week, waarbij we alle vakanties vrij houden. Zo kun je dus in ruim 2 jaar tijd je volledige 480 punten behalen. Uiteraard dien je je supervisie en casus- en reflectieverslagen zelf te regelen en te voldoen aan de werkervaringseisen. Voor dit alles heb je tot eind 2022 de tijd, waarbij de NVO een beoordelingstermijn van 3 maanden aanhoudt.

Daarnaast biedt dit traject je ook de mogelijkheid om je te registreren als Cognitief Gedragstherapeut in opleiding bij de VGCt en Systeemtherapeut in opleiding bij NVRG. Check ook nog even de factsheet en veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Ben je al aardig op weg en hoef je geen 480 punten meer te behalen? Wil je het traject in etappes doen? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. Bel of mail ons dan voor een op jou aangepast programma.

Het NIP is in dit kader ook bezig met de voorbereiding om de Kinder- en Jeugdpsycholoog op te nemen in de Wet BIG. In ieder geval kun je als basispsycholoog ook het individuele traject bij ons volgen zodat jij wellicht ook gebruik kunt maken van de overgangsregeling!

* let op: je opleidingsplan dien je zelf te laten beoordelen door het NVO. Zij geven het uiteindelijke akkoord voor je plan!

Heb je brandende vragen, wil je meer weten of met ons in gesprek hierover? Bel of mail ons snel. We denken graag met je mee!

Alle informatie staat ook op de site onder opleidingen met een link naar de factsheet van de NVO. https://www.kingnascholing.nl/opleidingen/orthopedagoog-generalist

Naar boven