Incompany cursussen: postacademische en post-hbo nascholing

Ben je op zoek naar een cursus afgestemd op jouw medewerkers? Je kunt bij King nascholing ook terecht voor een incompany cursus. We kunnen bijvoorbeeld een cursus voor jouw hele organisatie organiseren. Of je kunt als individu een cursus verzorgen op jouw eigen locatie.

Een incompany cursus wordt verzorgd op de locatie van jouw keuze en volledig afgestemd op de professionals van jouw organisatie of instelling. Dit kan een cursus zijn uit ons reguliere cursusaanbod. Maar we verzorgen ook trainingen op maat en volledige opleidingstrajecten.

Waarom kiezen voor King?

King nascholing past de incompany cursussen aan op jouw scholingswensen. Uit onze jarenlange praktijkervaring weten we dat iedere instelling verschillende eisen stelt aan zijn professionals. Elke organisatie vraagt om een andere aanpak. Wij zijn inmiddels als geen ander in staat om op flexibele wijze in te spelen op jouw maatwerkbehoefte.

De voordelen van een incompany cursus van King nascholing:

  • Betaalbaar: een offerte op maat
  • Uitgebreid cursusaanbod: geaccrediteerde opleidingen
  • Enthousiaste en deskundige aanpak: professionele en hoog gekwalificeerde docenten
  • Koppeling van theorie naar praktijk: afgestemd op jouw organisatie
  • Cursusinhoud aangepast op jouw wensen: alle medewerkers hebben dezelfde kennis in huis
  • Locatie naar keuze: minder of geen reistijd voor jouw medewerkers

Kortom: we zijn flexibel, denken met je mee en springen in op de vragen die jij hebt.

Ook organisatorisch helpen we je graag bij het verzorgen van een cursus. Het is bijvoorbeeld mogelijk om als individu een cursus op je werkplek te organiseren. Er wordt dan gebruik gemaakt van jouw locatie, maar deelnemers schrijven zich afzonderlijk in. Wij nemen je alle administratieve en financiële zaken uit handen.

Wil je meer weten over wat King nascholing voor jouw instelling of bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons om vrijblijvend je wensen met ons te bespreken.

Om de algemene voorwaarden voor incompany cursussen te bekijken klik hier

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond
Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond
De Jeugd- en Gezinsbeschermers
De Jeugd- en Gezinsbeschermers
Intervence
Intervence
Parlan
Parlan
Samen Veilig
Samen Veilig

Ervaringen uit de praktijk

Eva Eggink en Roos Gerats van Samen Veilig Midden-Nederland:

“We hebben ervaren dat King nascholing erg laagdrempelig is. Kim en Ingrid zijn zeer benaderbaar en reageren altijd persoonlijk. Ze antwoorden altijd snel en denken creatief mee over hoe de cursus het beste aan kan sluiten bij de cursisten!”

Marja Pappot van Parlan Jeugdhulp:

“Incompany cursussen organiseer ik graag samen met King nascholing. Kim en Ingrid denken met ons mee, zijn flexibel en weten deskundige trainers te vinden. En fijn voor deelnemers is de gunstige prijsstelling van een cursus!”
Ingrid en Kim, King nascholing Ingrid en Kim
Naar boven