Incompany

Ben je op zoek naar een cursus afgestemd op jouw medewerkers? Je kunt bij King nascholing ook terecht voor een incompany cursus.

We kunnen bijvoorbeeld een cursus voor jouw hele organisatie organiseren. Of je kunt als individu een cursus verzorgen op jouw eigen locatie.

 1. Home
 2. Incompany

Incompany cursussen: postacademische en post-hbo nascholing

Ben je op zoek naar een cursus afgestemd op jouw medewerkers? Je kunt bij King nascholing ook terecht voor een incompany cursus. We kunnen bijvoorbeeld een cursus voor jouw hele organisatie organiseren. Of je kunt als individu een cursus verzorgen op jouw eigen locatie.

Een incompany cursus wordt verzorgd op de locatie van jouw keuze en volledig afgestemd op de professionals van jouw organisatie of instelling. Dit kan een cursus zijn uit ons reguliere cursusaanbod. Maar we verzorgen ook trainingen op maat en volledige opleidingstrajecten.

Waarom kiezen voor King?

King nascholing past de incompany cursussen aan op jouw scholingswensen. Uit onze jarenlange praktijkervaring weten we dat iedere instelling verschillende eisen stelt aan zijn professionals. Elke organisatie vraagt om een andere aanpak. Wij zijn inmiddels als geen ander in staat om op flexibele wijze in te spelen op jouw maatwerkbehoefte.

De voordelen van een incompany cursus van King nascholing:

 • Betaalbaar: een offerte op maat
 • Uitgebreid cursusaanbod: geaccrediteerde opleidingen
 • Enthousiaste en deskundige aanpak: professionele en hoog gekwalificeerde docenten
 • Koppeling van theorie naar praktijk: afgestemd op jouw organisatie
 • Cursusinhoud aangepast op jouw wensen: alle medewerkers hebben dezelfde kennis in huis
 • Locatie naar keuze: minder of geen reistijd voor jouw medewerkers

Kortom: we zijn flexibel, denken met je mee en springen in op de vragen die jij hebt.

Ook organisatorisch helpen we je graag bij het verzorgen van een cursus. Het is bijvoorbeeld mogelijk om als individu een cursus op je werkplek te organiseren. Er wordt dan gebruik gemaakt van jouw locatie, maar deelnemers schrijven zich afzonderlijk in. Wij nemen je alle administratieve en financiële zaken uit handen.

Wil je meer weten over wat King nascholing voor jouw instelling of bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons om vrijblijvend je wensen met ons te bespreken.

Om de algemene voorwaarden voor incompany cursussen te bekijken klik hier


Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

Ervaringen uit de praktijk

 • Onze samenwerking met King nascholing is uitstekend bevallen. Vanaf de start zijn wij goed geïnformeerd en vooral ontzorgd, waarbij wij hebben kunnen rekenen op de inzet van kundige docenten.

  Valeska Platteeuw
  Valeska Platteeuw
 • Een hele leuke workshop (CGT perfectionsme) in company gevolgd via King nascholing. De locatie was goed uitgekozen, de lunch was goed georganiseerd, de docenten waren kundig, enthousiast en inspireerden en de kosten vallen mee. De cursus was interactief, er werd veelzijdig gewerkt en de ervaringsgerichte oefeningen waren een verrijking waardoor we zelfs na de cursus nog energie over hadden! De sfeer was goed. Het materiaal en de stof kan je ook goed toepassen in de praktijk en het voegt dan ook echt wat toe. Ook was het relatief makkelijk om deze cursus in company te organiseren, de betrokken backoffice medewerker was goed bereikbaar, dacht met ons mee en had goede opties die wij ter overweging konden meenemen. Al met een geslaagde dag! We overwegen om volgend jaar weer een cursus via King nascholing in company te organiseren.

  Nagehan Çiçek
 • Het is een professionele organisatie, onze medewerkers volgen graag opleidingen van King Nascholing en de samenwerking is zeer kundig en behulpzaam

  Petra Nonnekes

Vragen? Wij helpen je!

Ons team staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Ik zie de cursus of het onderwerp waar wij naar op zoek zijn, niet op jullie website staan, wat nu?
Is er ook een samenwerking mogelijk waarin jullie (een deel van) ons scholingsaanbod verzorgen?
Wat zijn de mogelijkheden als er maar een klein groepje dezelfde cursus wilt volgen?
Kan een bestaande cursus ook aangepast worden naar onze specifieke wensen?
Wat zijn de kosten van een incompany training?
Wat is het minimale en maximale aantal deelnemers voor een incompany cursus?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks updates over ons cursusaanbod. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.