Incompany

 1. Home
 2. Incompany

Incompany cursussen: postacademische en post-hbo nascholing

Ben je op zoek naar een cursus afgestemd op jouw medewerkers? Je kunt bij King nascholing ook terecht voor een incompany cursus. We kunnen bijvoorbeeld een cursus voor jouw hele organisatie organiseren. Of je kunt als individu een cursus verzorgen op jouw eigen locatie.

Een incompany cursus wordt verzorgd op de locatie van jouw keuze en volledig afgestemd op de professionals van jouw organisatie of instelling. Dit kan een cursus zijn uit ons reguliere cursusaanbod. Maar we verzorgen ook trainingen op maat en volledige opleidingstrajecten.

Waarom kiezen voor King?

King nascholing past de incompany cursussen aan op jouw scholingswensen. Uit onze jarenlange praktijkervaring weten we dat iedere instelling verschillende eisen stelt aan zijn professionals. Elke organisatie vraagt om een andere aanpak. Wij zijn inmiddels als geen ander in staat om op flexibele wijze in te spelen op jouw maatwerkbehoefte.

De voordelen van een incompany cursus van King nascholing:

 • Betaalbaar: een offerte op maat
 • Uitgebreid cursusaanbod: geaccrediteerde opleidingen
 • Enthousiaste en deskundige aanpak: professionele en hoog gekwalificeerde docenten
 • Koppeling van theorie naar praktijk: afgestemd op jouw organisatie
 • Cursusinhoud aangepast op jouw wensen: alle medewerkers hebben dezelfde kennis in huis
 • Locatie naar keuze: minder of geen reistijd voor jouw medewerkers

Kortom: we zijn flexibel, denken met je mee en springen in op de vragen die jij hebt.

Ook organisatorisch helpen we je graag bij het verzorgen van een cursus. Het is bijvoorbeeld mogelijk om als individu een cursus op je werkplek te organiseren. Er wordt dan gebruik gemaakt van jouw locatie, maar deelnemers schrijven zich afzonderlijk in. Wij nemen je alle administratieve en financiële zaken uit handen.

Wil je meer weten over wat King nascholing voor jouw instelling of bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons om vrijblijvend je wensen met ons te bespreken.

Om de algemene voorwaarden voor incompany cursussen te bekijken klik hier

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond
Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond
De Jeugd- en Gezinsbeschermers
De Jeugd- en Gezinsbeschermers
Intervence
Intervence
Parlan
Parlan
Samen Veilig
Samen Veilig

Ervaringen uit de praktijk

Eva Eggink en Roos Gerats van Samen Veilig Midden-Nederland:

“We hebben ervaren dat King nascholing erg laagdrempelig is. Kim en Ingrid zijn zeer benaderbaar en reageren altijd persoonlijk. Ze antwoorden altijd snel en denken creatief mee over hoe de cursus het beste aan kan sluiten bij de cursisten!”

Marja Pappot van Parlan Jeugdhulp:

“Incompany cursussen organiseer ik graag samen met King nascholing. Kim en Ingrid denken met ons mee, zijn flexibel en weten deskundige trainers te vinden. En fijn voor deelnemers is de gunstige prijsstelling van een cursus!”
Ingrid en Kim, King nascholing Ingrid en Kim

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond
De Jeugd- en Gezinsbeschermers
Intervence
Parlan
Samen Veilig

Ervaringen uit de praktijk

 • Onze samenwerking met King nascholing is uitstekend bevallen. Vanaf de start zijn wij goed geïnformeerd en vooral ontzorgd, waarbij wij hebben kunnen rekenen op de inzet van kundige docenten.

  Valeska Platteeuw
  Valeska Platteeuw
 • De inhoud van de studiedag was erg interessant en maatschappelijk relevant. Het thema seksuele en genderdiversiteit speelt binnen onze scholen, zowel bij leerlingen, als bij ouders/verzorgers en collega's. De behoefte om meer kennis op te doen ten aanzien van dit onderwerp was dan ook groot. We zijn enthousiast over de gegeven studiedag! Inhoudelijk was er zowel aandacht voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van deze thema's, als aandacht voor de ervaringen in de dagelijkse praktijk. Er werden goede, concrete adviezen gegeven in hoe bijvoorbeeld de communicatie met leerlingen of ouders/verzorgers over dit onderwerp aan te gaan. De collega's die de studiedag hebben gevolgd gaven aan naderhand meer kennis, begrip en handvatten te hebben gekregen aangaande deze thema's. De samenwerking met de docenten gedurende de dag en in de voorbereiding, maar ook de administratieve afstemming met het secretariaat van King verliep soepel en naar wens. De bereikbaarheid en afstemming waren goed. Kortom; complimenten voor King nascholing en de docenten!

  Marleen Nijland
 • Een hele leuke workshop (CGT perfectionsme) in company gevolgd via King nascholing. De locatie was goed uitgekozen, de lunch was goed georganiseerd, de docenten waren kundig, enthousiast en inspireerden en de kosten vallen mee. De cursus was interactief, er werd veelzijdig gewerkt en de ervaringsgerichte oefeningen waren een verrijking waardoor we zelfs na de cursus nog energie over hadden! De sfeer was goed. Het materiaal en de stof kan je ook goed toepassen in de praktijk en het voegt dan ook echt wat toe. Ook was het relatief makkelijk om deze cursus in company te organiseren, de betrokken backoffice medewerker was goed bereikbaar, dacht met ons mee en had goede opties die wij ter overweging konden meenemen. Al met een geslaagde dag! We overwegen om volgend jaar weer een cursus via King nascholing in company te organiseren.

  Nagehan Çiçek

Vragen? Wij helpen je!

Ons team staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.