Opleidingen

Heb je ambitie om cognitief gedragstherapeut, systeemtherapeut of EMDR therapeut te worden? Wij bieden de mogelijkheid om niet alleen een losse module maar ook het gehele traject bij ons te volgen. Mocht je na het lezen van de opleidingsroute vragen hebben, bel of mail ons gerust.

Cognitief gedragstherapeutisch werker

Cognitief gedragstherapeutisch werker

In de opleiding tot cognitief gedragstherapeutisch werker VGCt ontwikkel je kennis en vaardigheden waardoor je klachtgerichte problematiek op een gedragstherapeutische manier kunt behandelen.


Naar de opleiding

Systeemtherapie

Systeemtherapeut

Systeemtherapie is een vorm van psychotherapie en wordt ook wel relatie- en gezinstherapie genoemd. Het belangrijkste kenmerk van systeemtherapie is dat belangrijke naasten zoals de partner, kinderen, broer, zus, ouders, buren, vrienden of collega's betrokken worden bij de therapie. Tijdens de therapie is er veel aandacht voor de onderlinge interactiepatronen en de verbetering hiervan. Er wordt ook rekening gehouden met eventuele belangrijke afwezigen.


Naar de opleiding

Volledige opleiding

Kinder- en Jeugdpsycholoog (individueel traject)


Naar de opleiding

Schematherapie

Schematherapeut

Schematherapie is een gespecialiseerde vorm van cognitieve therapie waarin methoden en technieken uit interpersoonlijke-, experiëntiële- en psychodynamische therapie geïntegreerd zijn, met als doel persoonlijkheidsproblematiek effectief te kunnen behandelen. In deze opleiding is er naast kennisoverdracht veel aandacht voor het oefenen van vaardigheden.


Naar de opleiding

Jeugd en gezin

Opleiding Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG); blended!

Leer in deze post-HBO opleiding verschillende technieken, middelen en instrumenten te gebruiken om meervoudige en complexe problematiek bij gezinnen aan te pakken.


Naar de opleiding

Cognitieve Gedragstherapie

Post master opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut

Volg nu bij King nascholing de gehele Post master opleiding tot cognitief gedragstherapeut. De opleiding bestaat uit verschillende cursusonderdelen, die je als één pakket, of als losse modules, bij King nascholing kan worden gevolgd.Naar de opleiding

Systeem therapeutisch werker

Systeem therapeutisch werker

Deze éénjarige opleiding Systeem Therapeutisch Werker is een door de NVRG erkende opleiding die opleidt tot het vak van Systeem Therapeutisch Werker. De cursus bestaat uit 102 lesuren en 24 uur groepssupervisie.


Naar de opleiding

EMDR

EMDR therapeut

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een kortdurende, geprotocolleerde en cliëntgerichte behandelmethode voor traumagerelateerde angstklachten. 


Naar de opleiding

Volledige opleiding

Opleiding tot Orthopedagoog Generalist


Naar de opleiding

Naar boven