Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP (individueel traject)

  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP (individueel traject)

Omschrijving

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP (individueel traject)

Reviews

Mijn eerdere ervaringen...

06-07-2023

Mijn eerdere ervaringen met King cursussen waren stuk voor stuk positief (opleidingen van een hoog niveau met docenten die van tempo houden, net als ik) en dat gold zeker niet voor andere opleiders waar ik wel eens een training had gedaan. Kim van den Berg van King keek vanaf het begin mee en adviseerde in het traject dat ik ging opstarten. Ze gaf deskundig advies en keek mee naar hoe we mijn wensen goed konden vormgeven en tegelijk konden voldoen aan de eisen die vanuit het NIP gesteld werden. In mijn opleidingsdossier van het NIP staat vanaf nu ook officieel dat mijn scholingspunten zijn behaald. En dat verdient even een dikke Shout Out naar King Nascholing!

Lenneke Kapitein-Hindriks

King Nascholing combineert...

06-07-2023

King Nascholing combineert een écht goede opleiding met fijne docenten én zeer toegankelijke medewerkers.

Margreet

De verhalen en...

06-07-2023

De verhalen en tip van de medecursisten en de docent, die allemaal in andere instellingen werken, waren erg inspirerend. De filmpjes en de oefeningen in de les waren erg nuttig, omdat ik dit het meest praktisch en direct kon toepassen in mijn werk

Suzanne

King Nascholing heb...

11-01-2024

King Nascholing heb ik als heel prettig heb ervaren. Ik vind het fijn dat er vaste contactpersonen zijn, jullie zijn goed bereikbaar en reageren snel. De lunches en cursussen zijn altijd top. In vergelijking met andere onderwijsinstellingen (heb her en der ook wat andere cursussen ergens anders gevolgd) springen jullie er echt boven uit.

Helga van Hoogvliet

"Dank voor het...

08-02-2024

"Dank voor het vele meedenken, beschikbaar zijn en aanbieden van echt inhoudelijke goed postdoctoraal onderwijs. Het is elke lesdag weer een feest om te leren!"

Lenneke Kapitein

Vragen? Wij helpen je!

Ons team staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Ik moet mij nog bij de VGCt registreren als cognitief gedragstherapeut in opleiding om aan de toelatingseisen van mijn cursus te voldoen. Mag ik met de cursus starten?
Ik schrijf me in voor een cursus waarvoor toelatingseisen gelden. Hoe laat ik jullie weten dat ik aan deze eisen voldoe?
Ik ben geregistreerd bij het SKJ. Hoe kom ik in aanmerking voor mijn punten?
Ik heb een cursus afgerond en een certificaat ontvangen, maar er zijn geen punten ingevoerd in PE online. Hoe kan dat?
Is er een kans dat mijn cursus toch niet doorgaat?
Ik heb een cursus afgerond. Wanneer kan ik mijn certificaat verwachten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.