Bij King nascholing verzorgen we geaccrediteerde (na)scholing voor professionals in de GGZ, jeugdzorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en het onderwijs. We vinden het belangrijk dat zij zich ontwikkelen en hun kennis blijven verrijken.

In een wereld waar de vraag naar psychische zorg voortdurend toeneemt, begrijpen we dat professionals in het maatschappelijk werkveld een cruciale rol spelen. Daarom is het van essentieel belang dat zij investeren in hun kennis en deze kunnen toepassen in de praktijk. Dit is de reden waarom we bij King nascholing hoogwaardige en praktijkgerichte (na)scholing aanbieden. Dit doen we door een breed scala van geaccrediteerde cursussen en opleidingen op 14 vaste locaties in heel Nederland en op locatie bij organisaties door het hele land aan te bieden.
 1. Home
 2. Over ons

Waarom King?

Veel enthousiasme, praktijkervaring èn een slimme aanpak zijn de belangrijkste redenen waarom wij hoogwaardige en volledig geaccrediteerde cursussen voor psychologen en orthopedagogen kunnen aanbieden tegen concurrerende tarieven.

Dankzij onze persoonlijke ervaring, expertise en achtergrond kennen wij de behoeften omtrent nascholing in de Jeugdzorg, GGZ en onderwijs en het belang van de koppeling naar de praktijk. Bovendien zijn wij als geen ander in staat om op flexibele wijze in te spelen op de specifieke wensen van onze cursisten. Cursussen op maat, incompany trainingen en workshops behoren tot de mogelijkheden.

Dit is ons team

 • Kim van den Berg

  Kim van den Berg

  Kim is een ervaren professional met een achtergrond in Pedagogische Wetenschappen. Kim houdt ervan om de uitdagingen die er op haar pad komen, aan te pakken en te gebruiken om King nascholing nog beter te laten aansluiten op wat de actualiteit vraagt. Ze houdt van nieuwe initiatieven en het onderhouden van contact met mensen uit het netwerk, inclusief docenten en cursisten. Bovendien is ze niet tevreden met half werk en is ze enorm trots op het team dat samen King nascholing heeft opgebouwd.

 • Ingrid Oostervink

  Ingrid Oostervink

  Maak kennis met Ingrid, Orthopedagoog. Ingrid houdt erg van strategisch denken en zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om King nascholing nog beter te maken. Ze gelooft sterk in dat alles kan en dat je kansen moet creëren. Ze vindt het fantastisch om te zien dat het team van King nascholing steeds groeit en vernieuwt, en daar is ze super trots op!  

 • Rosa Brussaard

  Rosa Brussaard

  Maak kennis met Rosa, een gedreven professional met een veelzijdige inzetbaarheid en een passie voor sales en marketing. Al meer dan 3 jaar werkende als Sales Manager voor incompany cursussen, heeft ze bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor het bedrijf. Rosa heeft een achtergrond in Media, Informatie en Communicatie en heeft daarnaast een pre-master in Business Administration afgerond. Haar expertise ligt niet alleen in haar uitgebreide kennis, maar ook in haar vermogen om hard te werken en proactief mee te denken over verbeteringen. Wat King en Rosa tot een perfecte match maakt, is de gedeelde visie op nascholing. Beiden geloven ze sterk in het belang van persoonlijk contact, benaderbaarheid en een open uitstraling. In de kleine en platte organisatie van King, waar snel schakelen essentieel is, komt Rosa's flexibiliteit volledig tot zijn recht.

 • Joel Maijnard

  Joel Maijnard

  Joël brengt met zijn rol als planner en verantwoordelijke voor facturatie niet alleen efficiëntie en nauwkeurigheid, maar ook een flinke dosis muzikaliteit als kantoor-DJ. Joël heeft een indrukwekkende expertise opgebouwd in het omgaan met stressvolle situaties en werkt altijd gestructureerd en inzichtelijk. Met een diverse academische achtergrond, waaronder Information Engineering, Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening en Pabo, heeft Joël een brede kennisbasis die van onschatbare waarde is voor ons team. Als lid van het King-team is Joël al meer dan 3 jaar actief betrokken bij onze organisatie. Naast zijn professionele bijdrage zorgt Joël ook voor een geweldige sfeer met zijn gezelligheid, rustgevende aanwezigheid en altijd aanstekelijke lach. We zijn ontzettend blij met Joël als onderdeel van ons team en zijn dankbaar voor zijn unieke talenten en persoonlijkheid.

 • Marianne Butler

  Marianne Butler

 • Tessa van der Linden

  Tessa van der Linden

  Tessa speelt een belangrijke rol binnen King als ondersteuning voor Rosa bij de incompany aanvragen. Met haar brede scala aan taken en verantwoordelijkheden binnen King Nascholing heeft Tessa uitgebreide kennis opgebouwd over verschillende aspecten van het bedrijf. Haar veelzijdigheid stelt haar in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken en maakt haar een waardevolle teamspeler. Tessa is momenteel bezig met het afronden van haar master in Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Haar expertise op dit gebied brengt een uniek perspectief en waardevolle inzichten met zich mee. Sinds december 2022 maakt Tessa deel uit van het King team en heeft ze bewezen een harde werker te zijn die bereid is om zich volledig in te zetten. Tessa en King vormen een perfecte match omdat ze beiden de voorkeur geven aan werken in een klein team en genieten van gevarieerd werk.

 • Dagmar van Loon

  Dagmar van Loon

  Dagmar vervult sinds november 2022 een belangrijke rol binnen King Nascholing, waar ze zich voornamelijk bezighoudt met het aanvragen van accreditatie bij verschillende beroepsverenigingen. Daarnaast fungeert ze als aanspreekpunt voor vragen over de digitale leeromgeving, zowel voor cursisten als docenten, en zorgt ze ervoor dat deze altijd up-to-date en overzichtelijk is. Dagmar is zeer gedreven in haar werk en toont een grote betrokkenheid bij het leveren van kwaliteit. Momenteel is Dagmar bezig met het afronden van haar bachelor Psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam, en in september 2023 zal ze beginnen aan de master Sport and Performance Psychology. Wat Dagmar waardeert aan het werken bij King is de mogelijkheid om verschillende taken uit te voeren en te werken in een gezellige werkomgeving. Met Dagmar aan boord kan King rekenen op een toegewijde professional die streeft naar kwaliteit, nauwkeurigheid en een gestructureerde aanpak.

 • Emma Baggen

  Emma Baggen

  Emma is een veelzijdige kracht bij King nascholing sinds november 2022. Als duizendpoot is ze betrokken bij diverse taken, waaronder het beheren van ons online leerplatform Knowingo, het regelen van attenties voor zowel medewerkers als klanten, en het bieden van administratieve ondersteuning aan het team. Met een afgeronde bachelor Psychobiologie en haar huidige studie voor een master in Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam, brengt Emma frisse perspectieven binnen het King team. Emma's vermogen om snel te schakelen en haar gedrevenheid maken haar een aanwinst voor ons team. Haar enthousiasme en betrokkenheid dragen bij aan de open en benaderbare uitstraling van King. King en Emma zijn zeker een match, omdat Emma de positieve en gezellige werksfeer bij ons erg waardeert en volop de kans krijgt om uiteenlopende taken uit te voeren.

 • Isabelle de Savornin Lohman

  Isabelle de Savornin Lohman

  Isabelle vervult haar rol binnen King als ondersteuner voor de incompany cursussen. Haar aanstekelijke enthousiasme, positieve instelling en warme persoonlijkheid brengen een welkome dosis gezelligheid in het team. Door haar betrokkenheid bij diverse taken en verantwoordelijkheden binnen King nascholing heeft Isabelle een brede kennis opgebouwd over verschillende aspecten van het bedrijf. Haar flexibiliteit stelt haar in staat om vlot te schakelen tussen uiteenlopende taken. Met een scherp oog voor detail zorgt Isabelle ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Momenteel rondt Isabelle haar bachelor Toegepaste Psychologie af aan de Hogeschool van Amsterdam. Haar expertise op dit gebied biedt een uniek perspectief en waardevolle inzichten. Sinds januari 2024 maakt Isabelle deel uit van het King-team. Vanwege haar voorkeur voor werken in een klein team en hun liefde voor diversiteit in werkzaamheden, past ze goed in ons team.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks updates over ons cursusaanbod. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.