Het regent webinars bij King nascholing!

Webinars, webinars en nog eens webinars!

Ja, het regent webinars bij King nascholing. Sinds kort zijn we gestart met het opnemen van thematische webinars in ons programma. We kunnen op deze manier aan verschillende (actuele) topics extra aandacht geven en zo heel specifiek de diepte ingaan.

Inhoud en laagdrempeligheid staan voorop!

We willen de drempel om deel te kunnen nemen aan een webinar zo laag mogelijk houden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Alle webinars worden gegeven door gekwalificeerde docenten en ervaringsdeskundigen.  We houden de webinars bewust voornamelijk in de avond zodat de reguliere cursussen gewoon plaats kunnen vinden en je niet in de knoop komt met overlap of overload. 

Omdat een webinar niet langer dan anderhalf  uur duurt kun je op een efficiënte wijze meer kennis opdoen over een bepaald onderwerp binnen een afgebakende tijd. Zo is een webinar makkelijker in te plannen in je normale routine en kun je vanaf elke plek in huis zowel op de laptop als mobiel de webinar volgen.
Niet alleen qua tijdsbelasting maar ook qua kosten hebben we de webinars zo laagdrempelig mogelijk gehouden. De webinars kosten 25 euro, ongeacht het onderwerp. Op de website van King nascholing kun je je eenvoudig voor de webinars  inschrijven.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Er zijn diverse onderwerpen die we in de vorm van een webinar gaan aanbieden. Inmiddels hebben we meerdere webinars  ingepland. We hebben hieronder een overzicht van de komende webinars met onderwerp voor jullie op een rijtje gezet!

Hoe weet ik welke webinars er wanneer zijn?

Op onze website onder agenda kun je onze webinars vinden. Dus check regelmatig de  agenda op de site.  Wil je op de hoogte blijven?  Volg ons dan op Social Media zodat je geen update kunt missen m.b.t. (nieuwe) webinars. Elke webinar plaatsen we tijdig van tevoren op LinkedIn, Facebook of Instagram. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om helemaal bij te blijven!
Naar boven