Vacature Opleidingscöordinator (24 uur)

Ben jij de organisatorische duizendpoot die energie krijgt van het coördineren van meerdere opleidingsgroepen en vind je het leuk om tussen praktische taken en het opzetten van beleid en structuur ...

 1. Home
 2. Nieuws
 3. Vacature Opleidingscöordinator (24 uur)

Ben jij de organisatorische duizendpoot die energie krijgt van het coördineren van meerdere opleidingsgroepen en vind je het leuk om tussen praktische taken en het opzetten van beleid en structuur te schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar iemand die onze opleidingscoördinator van de opleiding tot Orthopedagoog Generalist wordt.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Zorgvuldige planning en afstemming van het curriculum, inclusief het informeren van docenten over lesdagen.
 • Zorgen dat al het lesmateriaal, draaiboeken en docenten op een juiste wijze in de digitale omgeving van King nascholing staan.
 • Ondersteuning van gebruikers van de digitale leeromgeving
 • Fungeren als vraagbaak voor opleidingsdeelnemers, docenten en supervisoren.
 • Initiëren en leiden van periodieke overleggen met werk- en praktijkbegeleiders, jaargroepopleiders, supervisoren, en deelnemers in de opleidingscommissie.
 • Onderhouden van contact met hoofddocenten, jaargroepopleiders en externe partijen om de aansluiting op de opleiding te waarborgen.    
 • Het participeren in de examencommissie (2x per jaar)  
 • Bezoeken van praktijkinstellingen en bijdragen aan uitbreiding van nieuwe praktijkinstellingen
 • Organiseren van de diplomering

Als centrale spil binnen de opleiding ben je het aanspreekpunt voor opleidingsdeelnemers, (hoofd)docenten, praktijk- en werkbegeleiders en supervisoren. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de opleidingsgroepen en weet effectief te communiceren met alle betrokkenen. Je bent communicatief en contactueel sterk en vindt klantgerichtheid erg belangrijk. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Je bent organisatorisch sterk en houdt ervan om zaken goed te regelen en op orde te hebben.

Wat houdt de opleiding tot Orthopedagoog Generalist in? Het is een tweejarige BIG opleiding voor orthopedagogen en psychologen werkzaam in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, GGZ, het onderwijs en de ouderenzorg. De opleidingsdeelnemer volgt 1 dag per week onderwijs en aansluitend supervisie en voert binnen de werkplek praktijkopdrachten in het kader van de opleiding uit.

Wij zijn een kleine en platte organisatie waarbij iedereen een onmisbare schakel vormt binnen de organisatie. Je staat er niet alleen voor en we zullen je ook vragen om voor anderen in te springen als dit nodig is. Het hele team is altijd beschikbaar voor vragen of om te sparren.

Bij King nascholing bieden we hoge kwaliteit nascholing voor professionals in de jeugdzorg, GGZ, LVB, ouderenzorg en onderwijs verspreid door heel Nederland. Alle cursussen en opleidingen bieden wij zowel regulier als incompany aan. Neem vooral een kijkje op onze website: www.kingnascholing.nl.

Wat heb je in huis?

 • Een relevante afgeronde Mbo of Hbo-opleiding;
 • Goede computervaardigheden en Excel is je niet onbekend;
 • Je bent een organisatorisch talent en houdt ervan de dingen op orde te hebben;
 • Beschikbaar voor 24 uur per week (eventueel andere uren bespreekbaar); op kantoor in Amsterdam, thuiswerken in overleg mogelijk;
 • Goede communicatieve vaardigheden; niet bang om de telefoon op te pakken.
 • Eigen inbreng, inzet en probleemoplossend denkvermogen;
 • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
 • Zelfstandig maar je houdt ook van het samenwerken met bijvoorbeeld de (hoofd)docenten, supervisoren en praktijkinstellingen;

Wat kunnen wij je bieden?

Een veelzijdige baan waarin je zelfstandig kunt werken binnen de kaders die een BIG-opleiding met zich meebrengt.

Ons kantoor is gevestigd in de gezellige Czaar Peterstraat in Amsterdam-Oost (5 minuten fietsen vanaf Amsterdam Muiderpoort en 10 minuten fietsen vanaf Amsterdam Centraal. Daarnaast bieden we je een marktconform salaris, mogelijkheden om te groeien en een pensioenregeling.


Interesse of wil je meer weten? Neem contact op door te mailen naar: info@kingnascholing.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.