King nascholing komt ook op bedrijfsbezoek!

King nascholing komt ook op bedrijfsbezoek!


Incompany bij King nascholing
De meesten weten niet dat King nascholing naast een uitgebreid cursuspakket en individuele leertrajecten ook alles in huis heeft om incompany traingen & cursussen naar wens te faciliteren op bedrijf.  Alle reguliere cursussen en zelfs volledige opleidingstrajecten kunnen incompany verzorgd worden. Is er een specifieke behoefte of kennisvraag dan zijn trainingen op maat ook geen probleem. 

Flexibiliteit en expertise
Omdat King nascholing landelijk opereert en de docenten door heel Nederland inzet,  kan ongeacht waar in Nederland een incompany training gerealiseerd worden. We hebben docenten met een zeer brede vakkennis en jarenlange ervaring in hun vakgebied. Docenten met een hart voor lesgeven en met de kwalitieiten om tijdens de incompany training het les materiaal over de zender te krijgen. Met hun capaciteiten om te inspireren maken zij de lessen toegankelijk en opneembar  voor de studenten.

Hoe gaat het in zijn werk?
Na een orienterend gesprek waarin de behoefte en vraag wordt besproken en afgestemd wordt middels een plan van aanpak een voorstel gedaan. Na akkoord van de klant gaan we aan de slag. ontactpersoon, die zorgt dat alles naar wens geregeld wordt en de schakel is tussen bedrijf en King nascholing. Wensen en of vragen kunnen te allen tijde bij deze contactpersoon neergelegd worden. In alle gevallen denken we tijdens het hele traject mee waar nodig. Op basis van onze ervaring en expertise kunnen we natuurlijk waar gewenst over de inhoud, invulling en organisatie van de incompany training advies geven en wensen realiseren.


Ook op het gebied van incompany trainingen & cursussen denkt en beweegt King nascholing mee. Door de landelijke dekking kan King nascholing door het hele land op bedrijfsbezoek komen


Maatwerk
Betreft het een heel specifiek onderwerp of een ongewone situatie? Zijn er veel haken en ogen of een hogere mate van complexiteit. Geen probleem. Wij staan elk bedrijf graag met raad en daad bij. Op het gebied van inhoud, invulling en organisatie noem maar op zijn er veel dingen mogelijk en gaan we tot het uiterste om de incompany training volledig naar wens te organiseren en te laten verlopen. Op basis van ons netwerk kunnen wij waar nodig specialisten betrekken of out of the box locaties regelen.


                                             


Zelf een cursus organiseren?
Hoewel het een incompany training betreft is de insteek net even iets anders. Namelijk zelf als professional een cursus binnen het eigen bedrijf organiseren. De rompslomp en/of gebrek aan ervaring zijn of lijken vaak onoverkomelijke hindernissen om dit te realiseren. Dat begrijpen we volkomen. Gelukkig hebben we daar ook een oplossing voor. Wij werken samen met elke professional die zelf een incompany training wil organiseren. Wij stappen in waar nodig en kunnen het gehele traject (administratief) faciliteren en zaken uit handen nemen. De betreffende professional regelt wat nodig is op de bedrijfslocatie en King nascholing verwerkt de inschrijvingen met de bijbehorende administratie. De inschrijvingen vinden afzonderlijk plaast via King nascholing. Dat scheelt een hoop tijd & kosten en neemt de drempel weg om deze stap te zetten. 


Alle voordelen van incompany op een rij!

Met meerdere professionals in een organisatie met (bijna) dezelfde opleidingsbehoefte of certificeringsverplichtingen heeft het vele voordelen om de traininingen binnen de organisatie te laten plaatsvinden. Samengevat:

• Geen extra reistijd en reiskosten.

• Tijdwinst en minder verlies aan productiviteit.

• Extra gunstige prijzen.

• Cursussen en/of trajecten kunnen volledig naar wens op maat worden aangeboden.

Meer weten? Vraag informatie aan of maak meteen een vrijblijvende afspraak met ons om de mogelijkheden en wensen te bespreken. 

Tel: 020 2443165 of  info@kingnascholing.nl

Naar boven