Congres 'Klaar voor de Toekomst' - 4 oktober 2024

Op 4 oktober vindt het congres van King nascholing plaats. Tijdens deze dag zullen inspirerende sprekers je meenemen richting de toekomst. In een wereld die voortdurend evolueert en verandert, is het essentieel om vooruit te kijken, om te innoveren, goed voor jezelf te zorgen en om voorbereid te zijn op wat komen gaat. Het jubileumcongres biedt een platform voor dialoog, uitwisseling van ideeën en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Of je nu een zorgprofessional bent die op zoek is naar innovatieve lesmethoden, of gewoon geïnspireerd wilt worden door boeiende sprekers en netwerken met gelijkgestemden, ons congres heeft voor elk wat wils. Samen zijn we klaar voor de toekomst! Neem een kijkje op de website!

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Congres 'Klaar voor de Toekomst' - 4 oktober 2024

Op 4 oktober vindt het congres van King nascholing plaats. Tijdens deze dag zullen inspirerende sprekers je meenemen richting de toekomst. In een wereld die voortdurend evolueert en verandert, is het essentieel om vooruit te kijken, om te innoveren, goed voor jezelf te zorgen en om voorbereid te zijn op wat komen gaat.

Het jubileumcongres biedt een platform voor dialoog, uitwisseling van ideeën en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Of je nu een zorgprofessional bent die op zoek is naar innovatieve lesmethoden, of gewoon geïnspireerd wilt worden door boeiende sprekers en netwerken met gelijkgestemden, ons congres heeft voor elk wat wils. Samen zijn we klaar voor de toekomst!

Neem een kijkje op de website!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks updates over ons cursusaanbod. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.