Geweldloos verzet

Wanneer de kinderen de baas in huis worden en ouders, docenten en ook hulpverleners zich toenemend machteloos gaan voelen, kan geweldloos verzet helpen om de vicieuze cirkels te doorbreken.

Deel deze pagina:
aantal dagen:
2
contacturen:
13

Geplande cursussen

LocatieDocent(en)LestijdenBeschikbaarheid

NIP (K&J) / NVO (OG) en SKJ psychologen en orthopedagogen

geldig van 13 sep 2017—24 mrt 2021
Behandeling10Toegekend
Diagnostiek2Toegekend
Extra literatuurstudie5Toegekend
Herregistratie12Toegekend

SKJ

geldig van 26 sep 2017—26 mrt 2021
Opleidingstraject jeugdzorgwerker/ jeugd- en gezinsprofessional21Toegekend

NIP eerstelijns psychologen

geldig van 26 sep 2017—24 mrt 2021
Elp herregistratie18Toegekend

Professionals werkzaam op HBO+ niveau en academisch niveau. Zoals psychologen, (ortho) pedagogen, jeugdzorgwerkers, POH-GGZ'ers, leerkrachten, medewerkers uit de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Ilse van den Heuvel

Ilse van den Heuvel

Ilse van den Heuvel werkte meer dan 20 jaar in de gespecialiseerde jeugdzorg, o.a. als gezinshulpverlener en de laatste 10 jaar als manager, intervisor en trainer in oplossingsgericht werken. In 2013 kwam ze in contact met de methode Nieuwe Autoriteit & Geweldloos Verzet (Verbindend Gezag) en bracht deze training binnen de gespecialiseerde jeugdzorg in West-Brabant. Ilse is auteur van het boek 'Handel geweldloos' en is gastdocent bij o.a. Rino-Zuid, Avans en bij het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen. 

Verder geeft Ilse landelijk trainingen binnen het onderwijs, de jeugdzorg en de kinderopvang en geeft zij diverse lezingen in het land. Voor meer informatie kijk op www.geweldloos-verzet.nl

Wordt binnenkort bekend gemaakt.

Naar boven