Co-morbide problematiek bij dyslexie

Er zijn op dit moment geen cursussen beschikbaar
  1. Home
  2. Cursusaanbod
  3. Co-morbide problematiek bij dyslexie

Inhoud

Nascholing op het gebied van comorbide problematiek bij dyslexie. In hoeverre spelen ASS en ADHD een (belemmerende) rol in de behandeling van dyslexie en wat kun je daarmee?

 

Doelstelling

Cursisten kunnen na het volgen van de workshop uitleggen aan kinderen/jongeren en hun opvoeders hoe comorbide problematiek de behandeling van dyslexie bemoeilijkt. Daarnaast kunnen cursisten een gerichter plan van aanpak maken om de dyslexie-behandeling vorm te geven als er sprake is van comorbide problematiek. Ten slotte weten cursisten beter in te spelen op motivatie-problemen binnen de dyslexie-behandeling bij comorbide problematiek.

Vragen? Wij helpen je!

Ons team staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Ik moet mij nog bij de VGCt registreren als cognitief gedragstherapeut in opleiding om aan de toelatingseisen van mijn cursus te voldoen. Mag ik met de cursus starten?
Ik schrijf me in voor een cursus waarvoor toelatingseisen gelden. Hoe laat ik jullie weten dat ik aan deze eisen voldoe?
Ik ben geregistreerd bij het SKJ. Hoe kom ik in aanmerking voor mijn punten?
Ik heb een cursus afgerond en een certificaat ontvangen, maar er zijn geen punten ingevoerd in PE online. Hoe kan dat?
Is er een kans dat mijn cursus toch niet doorgaat?
Ik heb een cursus afgerond. Wanneer kan ik mijn certificaat verwachten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.