Schrijf je nu in!

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

  1. Home
  2. Cursusaanbod
  3. Didactische vaardigheden in Seats2meet Utrecht CS op 19 sep 2024
Stap 1 van 4

Didactische vaardigheden in Seats2meet Utrecht CS op 19 sep 2024

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in
Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je deze leeg laten.

Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan    op

Accepteer je onze algemene voorwaarden?

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

Didactische vaardigheden in Seats2meet Utrecht CS op 19 sep 2024

De cursusdag start op 19 september 2024 om 9:30 uur en duurt tot 16:45 uur. 

De cursus vindt plaats bij Seats2Meet Utrecht CS, Moreelsepark 65, 3511 EP, Utrecht.

Voor de lunch wordt gezorgd.

Openbaar vervoer: Welkom op Utrecht CS! Als je vanaf het perron omhoog gaat naar de stationshal zie je twee borden. Volg het bord richting het centrum. Je komt dan bij de uitcheckpoortjes. Als je daar doorheen loopt zie je links een pui met schuifdeuren. Daar loop je uit. Je staat nu op het Stationsplein, met daarboven het ‘bollendak’. Aan je rechterhand zie je de ingang van winkelcentrum Hoog Catharijne. 

Je gaat Hoog Catharijne binnen en houdt dan rechts aan. Je loopt een flink stuk rechtdoor. Aan het einde van deze ‘gang’ kom je op een binnenplein met in het midden een terrasje. Rechts naast dit terras is een glazen deur met de tekst ‘Hoog Overborch’ erboven. Die moet je hebben!

Als je naar binnen loopt vind je links naast de volgende deur de bel. Zodra je binnen loopt zie je de liften. Gezond doen? Rechts in de hoek kun je via de deur naar de trap. Je vindt ons op de tweede etage

Met de auto / Parkeren

Optie 1: P1

Onder Seats2meet Utrecht CS is een grote parkeergarage. Volg de borden P1 om er te komen en stel je navigatie in op Spoorstraat 22.  

Via deze link reserveer je vooraf een voordelige parkeerkaart! In de parkeergarage ga je op zoek naar de lift. Gevonden? Druk op de knop waar ‘winkels’ bij staat. Als je uit de lift stapt ga je direct rechts het hoekje om. Je ziet dan een binnenplein met een terrasje. Rechts naast dit terras is een glazen deur met de tekst ‘Hoog Overborch’ erboven. Die moet je hebben! Als je de zoemer hoort kun je naar binnen. Hier zie je de liften. Gezond doen? Rechts in de hoek kun je via de deur naar de trap. Je vindt ons op de tweede etage. Fijn dat je er bent!   Optie 2: P+R Transferium Westraven Je kunt je auto ook parkeren bij P+R Transferium Westraven en vanaf daar de tram nemen naar het Centraal Station. Je bent dan vlakbij onze locatie. Dit is de goedkoopste optie. Hier vind je meer informatie.

Wandelroute vanaf de Mariaplaats (± 2 minuten lopen) Als je vanuit het centrum van Utrecht (waar je onze prachtige under-construction-Dom kunt zien schitteren) aan komt wandelen steek je het kruispunt over en loopt rechtdoor. Je hebt het Moreelsepark aan je linkerkant en Hoog Catharijne aan je rechterkant. 

Aan je rechterhand zie je een ingang van Hoog Catharijne met roltrappen. Die loop je voorbij, want even verder vind je rechts de ingang ‘Hoog Overborch’. Leuk, dan sta je al voor de deur!  Loop naar binnen en druk rechts op onze bel. Als je de zoemer hoort kun je naar binnen. Aan je rechterkant zie je de liften. Liever fit? Links is de deur naar de trap;-) Je vindt ons op de tweede verdieping!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid zie de website van Seats2Meet Utrecht CS.

Als je inlogt in Mijn kingnascholing vind je daar al het lesmateriaal bij je cursus staan en zie je wat je dient voor te bereiden voor de cursusdag. Inloggen kun je rechtsboven op de website door je mailadres en zelfgekozen wachtwoord in te vullen.

Betaal direct of ontvang acht weken voor aanvang de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen.De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Prijs: € 420,00

Vragen? Wij helpen je!

Ons team staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.