Congres

Dit jaar viert King nascholing een mijlpaal van 10 jaar hoogwaardige nascholing en professionele ontwikkeling. Om deze speciale gelegenheid te vieren en vooruit te kijken, organiseren we op 4 oktober een jubileum congres.

  1. Home
  2. Congres

Op 4 oktober vindt het congres van King nascholing plaats. Tijdens deze dag zullen inspirerende sprekers je meenemen richting de toekomst. In een wereld die voortdurend evolueert en verandert, is het essentieel om vooruit te kijken, om te innoveren, goed voor jezelf te zorgen en om voorbereid te zijn op wat komen gaat.

Het jubileumcongres biedt een platform voor dialoog, uitwisseling van ideeën en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Of je nu een zorgprofessional bent die op zoek is naar innovatieve lesmethoden, of gewoon geïnspireerd wilt worden door boeiende sprekers en netwerken met gelijkgestemden, ons congres heeft voor elk wat wils. Samen zijn we klaar voor de toekomst!

Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul hieronder dan je mailadres in. Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van alle updates rondom het congres.