Natacha Schouten

Natacha Schouten

Natacha Schouten is psychotherapeut, gz psycholoog en supervisor voor de VGCt en VSt. Sinds 2001 is zij werkzaam binnen de GGZ.  " Na 2 jaar gewerkt te hebben met kinderen en jeugdigen ben ik verder gegaan in de volwassen GGZ. Sinds 2010 werk ik in een team bij PsyQ waar mensen met PTSS en persoonlijkheidsproblematiek behandeld worden. Hier geef ik diverse behandelingen waaronder individuele- en schemagroepstherapie voor volwassenen en Jong volwassenen.  Afwisseling in mijn werk en up to date blijven in het vakgebied, vind ik belangrijk. Daarom geef ik ook met veel plezier les en supervisie." 

 1. Home
 2. Onze docenten
 3. Natacha Schouten

Cursussen gegeven door Natacha Schouten

  Basis

  Deze basiscursus schematherapie (25 uur) biedt de kennis om mensen die vastzitten in hardnekkige patronen te kunnen behandelen met schematherapie. Deze kennis wordt opgedaan middels kennisoverdracht en het oefenen van vaardigheden. 

  Basis

  Schematherapie is een gespecialiseerde vorm van cognitieve therapie waarin methoden en technieken uit interpersoonlijke-, experiëntiële- en psychodynamische therapie geïntegreerd zijn. Deze cursus schematherapie bestaat uit een basis- en een vervolgdeel.

  Cognitieve Gedragstherapie

  Schematherapie is een gespecialiseerde vorm van cognitieve therapie waarin methoden en technieken uit interpersoonlijke-, experiëntiële- en psychodynamische therapie geïntegreerd zijn, met als doel persoonlijkheidsproblematiek effectief te kunnen behandelen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.