Martine Daniels

Martine Daniels

Martine Daniëls is Klinisch psycholoog/psychotherapeut/senior schematherapeut/cognitief gedragstherapeut en supervisor bij de Vereniging van Schematherapie en de VGCt. Zij heeft langere tijd gewerkt op de polikliniek voor bipolaire stoornissen. Vanaf 2013 werkt zij als schematherapeut bij het NPI, waar zij zowel groeps- als individuele behandelingen geeft voor persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast doet zij een promotieonderzoek naar de effectiviteit van individuele behandeling voor Cluster C persoonlijkheidsstoornissen, waarin zij twee psychodynamische behandelingen vergelijkt met schematherapie. Zij is een betrokken en enthousiaste docent/supervisor/therapeut. Vooral het experiëntiële werken, leren door ervaren, is wat zowel in haar behandelingen als lessen veel aandacht krijgt. 

 1. Home
 2. Onze docenten
 3. Martine Daniels

Cursussen gegeven door Martine Daniels

  Basis

  Deze basiscursus schematherapie (25 uur) biedt de kennis om mensen die vastzitten in hardnekkige patronen te kunnen behandelen met schematherapie. Deze kennis wordt opgedaan middels kennisoverdracht en het oefenen van vaardigheden. 

  Basis

  Schematherapie is een gespecialiseerde vorm van cognitieve therapie waarin methoden en technieken uit interpersoonlijke-, experiëntiële- en psychodynamische therapie geïntegreerd zijn. Deze cursus schematherapie bestaat uit een basis- en een vervolgdeel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.