Positieve Psychologie - de toepassingen

Ontdek hoe je de wetenschappelijke bevindingen van de positieve psychologie in de praktijk kunt toepassen tijdens de cursus Positieve Psychologie - de toepassingen. Leer hoe je het beste uit jezelf en anderen kunt halen en optimaal kunt functioneren voor een plezierig, betrokken en zinvol leven, met positieve relaties en succes. Ontdek de vele toepassingen op het gebied van psychotherapie, psychiatrie, opvoeding, onderwijs en werksituaties.

  1. Home
  2. Cursusaanbod
  3. Positieve Psychologie - de toepassingen

In deze cursus over Positieve Psychologie ontdek je hoe je het beste uit jezelf en anderen kunt halen en optimaal kunt functioneren. Leer hoe je mogelijkheden versterkt om een plezierig, betrokken en zinvol leven te leiden met positieve relaties en succes. Ontdek hoe wetenschappelijke bevindingen worden vertaald in de praktijk met 201 toepassingen verzameld in het boek Positieve Psychologie - de toepassingen. Kom meer te weten over de vele toepassingen in psychotherapie, opvoeding, onderwijs en werksituaties.

100% op locatie
Zeer ervaren docent
Direct toepasbaar in de praktijk
Heerlijke lunch

Doelstelling

Na afloop van deze cursus:

  • >  Heb je een gedegen overzicht van de actuele stand van zaken van theorie en research van de positieve psychologie;
  • >  Heb je geoefend met vele toepassingen van de positieve psychologie;
  • >  Heb je hopelijk (nog) meer werkplezier.

Contacturen: 12 uur

Zelfstudie: 8 uur

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende cursus!

Positieve Psychologie - de toepassingen

12 contacturen
Fredrike Bannink

Reviews

Ik kan deze...

13-11-2023

Ik kan deze tweedaagse training iedere organisatie aanbevelen. De docent is expert op dit onderwerp en kan de lesstof met veel voorbeelden goed overbrengen. Ook de oefeningen zijn raak. Het mooie is dat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen en laat zien hoe het ook anders kan. Sinds de training waait er een positieve wind door de organisatie. Het maakt het werk nog leuker en ook prive kun je er je voordeel mee doen.

Henny van Doremalen

Vragen? Wij helpen je!

Ons team staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.