Autisme Spectrum Stoornissen bij jongeren en (jong)volwassenen; diagnostiek en behandeling in Amsterdam WTC Zuidas Business & Conference Center op 11 sep 2020

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in.
Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moeten ingevuld worden
Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan afwijkende factuurgegevens op.

Factuuradres

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

🙌 Bijna klaar! Je gaat je inschrijven voor:

Autisme Spectrum Stoornissen bij jongeren en (jong)volwassenen; diagnostiek en behandeling in Amsterdam WTC Zuidas Business & Conference Center op 11 sep 2020

Lestijden

  1. 11 september 2020 van 9:30 - 16:45
  2. 14 september 2020 van 9:30 - 16:45

De cursus start op 11 september 2020 om 09.30 uur duurt tot 16:45 uur.
De cursus vindt plaats bij WTC Zuidas Business & Conference Center, Strawinskylaan 1, 1077 XW Amsterdam. Het WTC Amsterdam is zowel met de auto (direct gelegen aan de A10 en naastgelegen parkeergarage) als met het OV (direct naast station Amsterdam Zuid) gemakkelijk te bereiken.

Auto/parkeren: Het WTC Amsterdam Zuidas is direct gelegen aan de A10 en naastgelegen parkeergarage. Voor parkeren dien je parkeergarage Strawinskylaan aan te houden en gelden hier de normale Zuidas tarieven.

Openbaar vervoer: Het WTC Zuidas ligt op slechts enkele minuten loopafstand van station Amsterdam Zuid. Hierbij neem je uitgang Zuidplein en bevindt de WTC Zuidas hoofdingang aan je rechterkant. De receptie bevindt zich links. 

Voor de lunch wordt gezorgd!

De literatuur die voor deze dag dient te worden gelezen is te vinden onder Cursusdagen. 

Prijs: € 410,00

Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Al deze informatie krijg je uiteraard ook in een mailtje.

Naar boven