Schrijf je nu in!

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

  1. Home
  2. Cursusaanbod
  3. Werken aan een negatief zelfbeeld (COMET) een cognitief gedragstherapeutische behandeling bij kinderen en jongeren in Amsterdam, Aristo op 16 jul 2024
Stap 1 van 4

Werken aan een negatief zelfbeeld (COMET) een cognitief gedragstherapeutische behandeling bij kinderen en jongeren in Amsterdam, Aristo op 16 jul 2024

Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moeten ingevuld worden

Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan    op

Accepteer je onze algemene voorwaarden?

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

Werken aan een negatief zelfbeeld (COMET) een cognitief gedragstherapeutische behandeling bij kinderen en jongeren in Amsterdam, Aristo op 16 jul 2024

De cursusdag start op 16 juli 2024 om 9:30 uur en duurt tot 16:45 uur. 

De cursus vindt plaats bij Aristo, Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam

Voor de lunch wordt gezorgd.

Huiswerk voorafgaand aan de cursusdag:

Vraag aan minimaal 5 belangrijke anderen in je eigen netwerk of zij willen beschrijven wat ze aan jou waarderen en waarom. Het liefst op papier (geschreven/getypt) meenemen naar de lesdag. Denk daarnaast zelf vast na over een herinnering van jezelf waarin jij trots op jezelf was om iets wat jij deed.

 Let op! We gaan tijdens de cursusdag aan de slag met bovenstaande opdrachten, dus zorg dat je het op tijd georganiseerd hebt! Schroom niet om mensen achter de broek aan te zitten als ze het vergeten te doen en gebruik de cursusdag als excuus als dat helpt “het moet van de juf”. Succes! 


Openbaar vervoer: Aristo Amsterdam is gevestigd direct naast het NS Station Sloterdijk. Verlaat het station bij uitgang Changiweg en je ziet Aristo Amsterdam rechts van je. Komt jouw trein op spoor 9 aan? Ga dan na het verlaten van het station rechts de fiets- en loopbrug op. Aan het einde van de brug zie je Aristo Amsterdam rechts van je.

Parkeren: Kom je met de auto? Aristo Amsterdam is nabij de ringweg A10 in het stadsdeel Teleport. Je kunt bij Aristo gemakkelijk en betaalbaar parkeren.

Voor de parkeertarieven en meer informatie over de bereikbaarheid zie de website van Aristo Amsterdam.

Als je inlogt in Mijn kingnascholing vind je daar al het lesmateriaal bij je cursus staan en zie je wat je dient voor te bereiden voor de cursusdag. Inloggen kun je rechtsboven op de website door je mailadres en zelfgekozen wachtwoord in te vullen.


Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Prijs:€ 220,00

Vragen? Wij helpen je!

Ons team staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.