Werken aan een negatief zelfbeeld (COMET) een cognitief gedragstherapeutische behandeling bij kinderen en jongeren

De zelfbeeldtraining ‘werken aan je zelfbeeld’ helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen. In deze cursus leer je hoe je kinderen en jongeren (8-24 jaar) met een negatief zelfbeeld kunt helpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de werkboeken.

  1. Home
  2. Cursusaanbod
  3. Werken aan een negatief zelfbeeld (COMET) een cognitief gedragstherapeutische behandeling bij kinderen en jongeren in Amsterdam, Aristo op 13 feb 2024

Een negatief zelfbeeld kan bij iedereen voorkomen, maar wanneer dit gevoel de hele dag aanwezig is en leidt tot een slecht gevoel over zichzelf, is het belangrijk om er iets aan te doen. Deze cursus biedt een cognitieve gedragstherapeutische behandeling gebaseerd op COMET (Competitive Memory Training, ontwikkeld door Kees Korrelboom) die effectief is gebleken bij volwassenen.

Ook bij kinderen en jongeren met verschillende diagnoses zijn positieve resultaten gemeten in de eerste onderzoeken. In deze cursus leren deelnemers hoe ze kinderen en jongeren (8-24 jaar) met een negatief zelfbeeld kunnen helpen door middel van werkboeken. Schrijf u nu in en ontdek hoe u deze doelgroep kunt helpen om een positief zelfbeeld te ontwikkelen en zich beter te voelen.