Basiscursus Schematherapie (25 uur) in Eindhoven, Aristo op 5 okt 2022

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in
  • Je geboortedatum hebben we alleen nodig als je een STAP-budget gaat aanvragen.

Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moeten ingevuld worden
Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan afwijkende factuurgegevens op.

Factuuradres

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

🙌 Bijna klaar! Je gaat je inschrijven voor:

Basiscursus Schematherapie (25 uur) in Eindhoven, Aristo op 5 okt 2022

Lestijden

  1. 5 oktober 2022 van 9:30 - 16:45
  2. 19 oktober 2022 van 9:30 - 16:45
  3. 2 november 2022 van 9:30 - 16:45
  4. 16 november 2022 van 9:30 - 16:45

De cursusdag start op 5 oktober om 9.30 uur en duurt tot 16.45 uur. 

De cursus vindt plaats bij Aristo, Vestdijk 30, 5611CC Eindhoven

Voor de lunch wordt gezorgd.

Openbaar vervoer:

Aristo Eindhoven ligt op 5 minuten loopafstand van NS-station Eindhoven centraal en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeren:

Kom je met de auto? Aristo Eindhoven ligt in het centrum en is makkelijk bereikbaar. Je kunt tegen gereduceerd tarief parkeren bij Q Park Eindhoven. De tarieven vind je hier. Er zijn laadpalen beschikbaar.

Voor de parkeertarieven en meer informatie over de bereikbaarheid zie de website van Aristo Eindhoven.

Voorbereiding & Lesmateriaal:

Voor de eerste bijeenkomst lees je de literatuur die je kunt vinden in het draaiboek, en maak je:

 Een beschrijving van je levensgeschiedenis, je persoonlijkheidskenmerken/trekken en je strategieën om daarmee om te gaan, als ook de problemen waar je recent tegenaan gelopen bent.

 Vul de YSQ en SMI in voor jezelf. Doe dat op een moment dat je niet zo lekker in je vel zit (zie leeromgeving opdrachtgever of www.schematherapie.nl ). Deze zelf-bestudering is nodig omdat schematherapie een belangrijke waarde toekent aan de therapeutische relatie. Tijdens de module zal deze informatie dan ook steeds weer bij alle oefeningen worden gebruikt.

 Kies een cliënt* uit die zich in jouw werksituatie heeft aangemeld en met wie je actief met schematherapie aan de slag kunt gaan. Op basis van deze oefencasus dient de eindtoets (maken van een casusconceptualisatie en modusmodel) te worden gemaakt.

*) kies bij voorkeur voor een cliënt die binnen je instelling/ werksetting geïndiceerd is voor schematherapie. Om daadwerkelijk de kunnen oefenen met deze casus, is het nodig om met cliënt gedurende de cursusperiode 3 sessies in te plannen.

Meer informatie over de cursus is te vinden bij Cursussen op Mijn King nascholing. De literatuur staat onder Literatuurlijst en de planning is te vinden onder Cursusdagen.

Prijs:€ 870,00

Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Al deze informatie krijg je uiteraard ook in een mailtje.

Naar boven