Traject tot Kinder- en Jeugdpsycholoog

Ben je (basis)psycholoog of (basis)orthopedagoog en wil je het individuele opleidingstraject volgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor het cursorisch onderwijs...

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Traject tot Kinder- en Jeugdpsycholoog

Ben je (basis)psycholoog of (basis)orthopedagoog en wil je het individuele opleidingstraject volgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor het cursorisch onderwijs. Bij King nascholing kies je de cursussen die jou interesseren en je bepaalt zelf het tempo. Vervolgens dien je je plan in bij het NIP/SKJ die dit toetsen. In totaal heb je 5 jaar de tijd om aan de registratie eisen te voldoen. 

Voordat je begint aan het individuele opleidingstraject van het NIP/SKJ moet je een opleidingsplan laten goedkeuren door de registratiecommissie. Daarin laat je zien hoe je van plan bent te gaan voldoen aan de 480 uur geaccrediteerde scholing.

King nascholing kan je hierbij helpen. We hebben een pakket voor je samengesteld waarin je vanaf maart 2023 kan starten met het volgen van cursussen. De cursussen zijn achter elkaar gepland (op verschillende dagen).  Uiteraard kun je ook zelf kiezen om je traject vorm te geven. 

Meer informatie vind je via deze link

We helpen je graag: 020 2443165

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.