King in gesprek met... Amber Kleiss

King in gesprek met... Amber Kleiss, GZ-psycholoog bij Prezens Basis GGZ, GGZ in Geest, over het organiseren van een op maat gemaakte incompany cursus bij King nascholing...

  1. Home
  2. Nieuws
  3. King in gesprek met... Amber Kleiss


King in gesprek met... Amber Kleiss, GZ-psycholoog bij Prezens Basis GGZ, GGZ in Geest, over het organiseren van een op maat gemaakte incompany cursus bij King nascholing. Met haar team heeft zij een ééndaagse cursus gericht op intercultureel behandelen georganiseerd en zelf ook gevolgd.

1. Hoe ben je bij King nascholing gekomen om een incompany te organiseren?

Ik ben bij King nascholing terecht gekomen, toen ik zocht naar een aanbieder waar ik de Basiscursus Schematherapie kon volgen. Dit was goed bevallen. In 2023 heb ik vervolgens contact opgenomen met de vraag of er voor ons team (Prezens Basis GGZ) een incompany cursus georganiseerd kon worden met als onderwerp Lichaamsgerichte Interventies. Ook dit was een succes en daarom hebben wij in 2024 opnieuw via King nascholing een incompany cursus georganiseerd. 

2. Hoe vond je de communicatie voor en na de cursus?

De communicatie was snel en duidelijk, zowel met King nascholing als met de docent. Het organiseren van de cursus is goed opgepakt en heeft mij weinig tijd gekost. 

3. Naar wat voor cursus was je op zoek?

Gezien de doelgroep bij onze locatie in Amsterdam Nieuw-West, wilden wij een verdiepende cursusdag over het onderwerp Transcultureel Behandelen, met de focus op de Islamitische religie en cultuur. 

4. Heeft de cursus aan je verwachtingen voldaan?

De cursus heeft volledig aan de verwachtingen voldaan. Er is door King nascholing een docent toegewezen, Phyllis Döll. Voorafgaand aan de cursus heb ik contact met de docent gehad om onze wensen voor de cursus te bespreken. Wij konden specifieke onderwerpen inbrengen en meebeslissen over de lesvorm. De docent was zeer deskundig, enthousiast en inspirerend. Ze heeft onze wensen goed begrepen en alle deelnemers waren blij met deze leerzame dag.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks updates over ons cursusaanbod. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.