Gabriëla Reuhl

Gabriëla Reuhl

Gaby Reuhl is systeemtherapeut bij de NVRG en cognitief gedragstherapeut bij de VCGT. Verder is zij docent Systemisch werken aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen en verzorgt zij de modules Narratieve gespreksvoering en Circulair vragenstellen aan de verschillende deeltijdopleidingen. Gaby heeft ervaring als systeemtherapeut in de jeugdzorg, in de kinder- en jeugdpsychiatrie en de psychiatrie volwassenen. Sinds enkele jaren werkt zij zelfstandig als vrijgevestigd systeemtherapeut in haar eigen praktijken in Nijmegen en Utrecht.

Voorheen was zij als systeemtherapeut en docent verbonden aan de specialistische teams van Kindergeneeskunde Academisch Ziekenhuis Nijmegen.

 1. Home
 2. Onze docenten
 3. Gabriëla Reuhl

Cursussen gegeven door Gabriëla Reuhl

  Kind/ Jeugd/ Gezin

  Leer in de cursus 'Opleiding Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG); blended!' verschillende technieken, middelen en instrumenten te gebruiken om meervoudige en complexe problematiek bij gezinnen aan te pakken.

  Systeemtherapie

  Vergroot je vaardigheden waardoor verhaal van de cliënt verruimd en genuanceerd kan worden zodat er een nieuw verhaal en meervoudige betekenissen ontstaan.

  Kind/ Jeugd/ Gezin

  Leer in deze post-HBO opleiding verschillende technieken, middelen en instrumenten te gebruiken om meervoudige en complexe problematiek bij gezinnen aan te pakken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang updates over cursussen en krijg toegang tot unieke kortingscodes.