Schrijf je nu in!

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

  1. Home
  2. Cursusaanbod
  3. ACT: Basiscursus Procesgericht Werken in BCN Utrecht CS op 17 okt 2024
Stap 1 van 4

ACT: Basiscursus Procesgericht Werken in BCN Utrecht CS op 17 okt 2024

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in
Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je deze leeg laten.

Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan    op

Accepteer je onze algemene voorwaarden?

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

ACT: Basiscursus Procesgericht Werken in BCN Utrecht CS op 17 okt 2024

De cursusdag start op 17 oktober 2024 om 9:30 uur en duurt tot 16:45 uur. 

De cursus vindt plaats bij BCN Utrecht CS, Catharijnesingel 48, 3511GC, Utrecht. 

Voor de lunch wordt gezorgd.

Openbaar vervoer: BCN Utrecht CS ligt op loopafstand van het station Utrecht CS. Vanaf Utrecht Centraal Station loopt u richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Voorbij de incheck poortjes houdt u links aan en verlaat u het Centraal Station. U loopt met de bocht mee naar rechts en gaat door de schuifdeuren het winkelcentrum Hoog Catharijne binnen. Eenmaal binnen houdt u rechts aan en ziet u aan uw rechterhand achtereenvolgens de filialen van JD Sports en Lush. Na circa 100 m bent u in het Godebald-kwartier. U loopt vervolgens rechtdoor. Aan het einde ziet u rechts een Albert Heijn, links ziet u een draaideur naar buiten. U gaat door de draaideur, waarna u direct rechts met de roltrap naar beneden kunt. Beneden gaat u linksaf en op de hoek van de straat gelijk weer links. U bevindt zich nu op de Catharijnesingel, loop rechtdoor totdat u de Spoorstraat gepasseerd bent. Op de hoek van de spoorstraat en de Catharijnesingel is het pand van BCN Utrecht CS. 

Parkeren: Parkeergarage P1 Hoog Catharijne bevindt zich tegenover BCN Utrecht CS. Wij adviseren u om uw parkeerkaart online te bestellen. Via www.parkerencentrumutrecht.nl kunt u nu uw parkeerkaart vooraf bestellen. Day Trip parking vanaf € 15,00* en Flex parking € 25,00 per dag!* * Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Eigen vervoer: Voer bij het gebruik van navigatieapparatuur “Spoorstraat” in i.p.v. “Catharijnesingel”

Voor de parkeertarieven en meer informatie over de bereikbaarheid zie de website van BCN Utrecht CS

Als je inlogt in Mijn kingnascholing vind je daar al het lesmateriaal bij je cursus staan en zie je wat je dient voor te bereiden voor de cursusdag. Inloggen kun je rechtsboven op de website door je mailadres en zelfgekozen wachtwoord in te vullen.

Betaal direct of ontvang acht weken voor aanvang de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen.De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Prijs: € 525,00

Vragen? Wij helpen je!

Ons team staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks updates over ons cursusaanbod. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.