Psychodiagnostiek bij adolescenten en jong-volwassenen in Online tot nader order, indien mogelijk daarna Amsterdam BCN Arena op 17 feb 2021

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in.
Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moeten ingevuld worden
Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan afwijkende factuurgegevens op.

Factuuradres

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

🙌 Bijna klaar! Je gaat je inschrijven voor:

Psychodiagnostiek bij adolescenten en jong-volwassenen in Online tot nader order, indien mogelijk daarna Amsterdam BCN Arena op 17 feb 2021

Lestijden

  1. 17 februari 2021 van 9:30 - 16:45
  2. 24 maart 2021 van 9:30 - 16:45
  3. 14 april 2021 van 9:30 - 16:45

De cursus start op 17 februari 2021 om 9:30 uur en duurt tot 16:45 uur. 

De cursus zal tot nader order online, via ZOOM, plaatsvinden. Enkele dagen voor aanvang van de cursus, ontvang je een ZOOM link met uitleg en verdere instructies (soms belandt deze mail in je spambox).

Indien mogelijk zal een deel van de cursus face-to-face plaatsvinden bij BCN Arena in Amsterdam. Wij zullen je dan tegen die tijd hierover berichten.

Vooraf aan de eerste cursusdag dient de volgende literatuur te worden gelezen (zie draaiboek):

  • Tak, J. e.a., Handboek psychodiagnostiek voor de hulpverlening aan kinderen en adolescenten, De Tijdstroom, januari 2014 - Hoofdstuk 1 en 2 van het Handboek (14-49; 52-111)

Meer informatie over de cursus is te vinden bij Cursussen op Mijn King nascholing. De literatuur staat onder Literatuurlijst en de planning is te vinden onder Cursusdagen.

Prijs: € 515,00

Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Al deze informatie krijg je uiteraard ook in een mailtje.

Naar boven