Beperkt aantal plaatsen

Er is nog maar één plaats beschikbaar voor deze cursus. Neem jij die? Zou leuk zijn! 😁

Onder- of overprikkelde kinderen; diagnostiek en interventie in Online op 20 mei 2021

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in.
Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moeten ingevuld worden
Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan afwijkende factuurgegevens op.

Factuuradres

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

🙌 Bijna klaar! Je gaat je inschrijven voor:

Onder- of overprikkelde kinderen; diagnostiek en interventie in Online op 20 mei 2021

Lestijden

  1. 20 mei 2021 van 9:30 - 16:45

De cursus start op 20 mei 2021 om 09:30 uur en duurt tot 16.00 uur. 

De cursus vindt online plaats. Enkele dagen voor aanvang van de cursus, ontvang je een ZOOM link met uitleg en verdere instructies. Let op! Deze mail kan in je spam belanden.

Voorbereiding:
In de digitale omgeving vind je het draaiboek en het online lesmateriaal. Je vindt een uitgebreide uitleg over wat je voor de cursus moet voorbereiden in het document 'Voorbereiding thuis'. 

Verplichte literatuur: (één van de drie)

Thoonsen, M., Lamp, C (2017). Wiebelen en friemelen thuis*, over de invloed van zintuiglijke prikkelverwerking op opgroeien. Uitgeverij Pica. Hoofdstuk 1, 2, 5 en 7 (72 pagina’s)

OF

Thoonsen, M., Lamp, C (2015). Wiebelen en friemelen in de klas, over de invloed van zintuiglijke prikkelverwerking op leren. Uitgeverij Pica. Hoofdstuk 1, 2, 4 en 5 (77 pagina’s)

OF

Thoonsen, M., Van der Gaag, M. Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking, over de invloed van zintuiglijke prikkelverwerking op (be)leven. Uitgeverij Pica. Hoofdstuk 1, 2, 6 en 8 (70 pagina’shttps://www.uitgeverijpica.nl/titels/gedrag/gedrag-algemeen/wiebelen-en-friemelen-voor-mensen-met-een-verstandelijke-beperking-pica

Overige literatuur is online beschikbaar:

Een deel uit: Dunn, W. (2008). Leven met sensaties. Begrijp je zintuigen. Pearson.

Wiebelen en friemelen Thuis is tijdelijk niet of moeilijk verkrijgbaar. Mocht je het boek niet kunnen verkrijgen, bieden we de volgende oplossingen:

Meer informatie over de cursus is te vinden bij Cursussen op Mijn King nascholing. De literatuur staat onder Literatuurlijst en de planning is te vinden onder Cursusdagen.Prijs: € 195,00

Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Al deze informatie krijg je uiteraard ook in een mailtje.

Naar boven