Vraag 1 mei 2023 STAP-budget aan voor een cursus bij King nascholing (mogelijk voor alle cursussen!)

Volg een cursus met STAP budget - Nieuw tijdvak gaat open op 1 mei om 10:00 uur.

Per kalenderjaar kun je 1 keer STAP-budget van maximaal 1.000 euro toegekend krijgen voor 1 STAP-opleiding. Alle cursussen van King nascholing kun je volgen met het STAP budget. Heb je vorig jaar al STAP budget gebruikt? Dan kun je dit jaar weer een aanvraag doen. Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van het STAP budget? Dan volgt hier nog in het kort hoe je dit regelt.

Zo werkt STAP:

  1. Schrijf je in voor een cursus naar keuze via onze website en vink hierbij aan dat je gebruik wilt maken van het STAP budget
  2. Je ontvangt van ons het STAP-aanmeldingsbewijs die je terug kan vinden in de digitale leeromgeving als je bent ingelogd.
  3. Vraag je STAP-budget aan bij UWV. Ga met je aanmeldingsbewijs naar het STAP-portaal van UWV en log in met je DIGID om je subsidie aan te vragen. UWV STAP - Home (stapuwv.nl)

Tips van King:

  • Schrijf je alvast voor 1 mei in voor een cursus en vink bij je inschrijving aan dat je gebruik wilt maken van het STAP-budget. Na je inschrijving ontvang je een mail met informatie om in te loggen in onze digitale leeromgeving. Hier vind je na inloggen het STAP aanvraagformulier.
  • Zorg dat je het aanvraagformulier alvast hebt gedownload zodat je deze makkelijk kunt toevoegen bij het UWV.
  • Log alvast om 09:45 uur in bij het UWV zodat je als één van de eersten in de wachtrij staat.
  • Refresh de pagina NIET. Hierdoor raak je je plek in de wachtrij kwijt en sta je achteraan in de rij.

Je ontvangt daarna een bevestiging vanuit het UWV of je STAP-budget krijgt. Heb je de factuur al betaald? Dan zorgen wij voor een terugbetaling van het geld. Let op: het kan even duren voordat wij dit verwerkt hebben.

Mocht je het stap budget niet toegekend krijgen en wil je je daarom uitschrijven, dan is het goed om te weten dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen na inschrijving kosteloos kunt annuleren en tot een maand voor aanvang van de cursus €50 euro betaald. Binnen een maand voor aanvang van de cursus lopen de kosten op. Onze volledige annuleringsvoorwaarden vind je op onze website: https://www.kingnascholing.nl/algemene-voorwaarden

Heb je hier nog vragen over? Bel of mail ons gerust!
020 244 31 65 / info@kingnascholing.nl

Handige links:

Zo werkt STAP

UWV STAP


Naar boven