Incompany cursussen bij King nascholing: ervaringen uit de praktijk

Regelmatig verzorgt King nascholing incompany cursussen voor verschillende instellingen, organisaties en gemeentes. Ook is het mogelijk om als individu een training op je eigen werkplek te organiseren. Een incompany cursus kan een training zijn uit ons reguliere aanbod. Maar we geven ook cursussen op maat en verzorgen volledige opleidingstrajecten.

Een van onze opdrachtgevers is Samen Veilig Midden-Nederland, voor wie we onder andere de cursus ‘Inleiding Systeemtherapie’ verzorgden. Wij vroegen Eva Eggink en Roos Gerats naar hun ervaringen. 

Cursus Inleiding Systeemtherapie voor Samen Veilig Midden-Nederland

Voor Samen Veilig Midden-Nederland organiseerden we de incompany cursus ‘Inleiding Systeemtherapie’ voor twee groepen met ieder veertien deelnemers. Deze groepen bestonden uit medewerkers en externen uit het eigen professioneel netwerk van Samen Veilig Midden-Nederland, zoals gedragswetenschappers en behandelcoördinatoren van zorgaanbieders.

Eva Eggink en Roos Gerats van Samen Veilig Midden-Nederland vertellen: “We kozen bij deze incompany cursus voor King nascholing vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. We hebben beiden eerder cursussen gevolgd bij King nascholing en waren daar erg tevreden over. Toen we de cursus ‘Inleiding Systeemtherapie’ wilden volgen met onze collega’s, hebben we dan ook direct een offerte bij King aangevraagd.”

Incompany cursussen op maat

King nascholing past de incompany cursussen aan op de wensen van jouw organisatie. Zo kan een cursus plaatsvinden op een van onze leslocaties, maar we kunnen ook trainingen verzorgen op jouw werkplek. Ook is het mogelijk om als individu een cursus op jouw locatie te organiseren. Er wordt dan alleen gebruik gemaakt van je werkplek, maar deelnemers schrijven zich afzonderlijk in. King nascholing neemt je alle financiële zaken uit handen.

De ervaringen van Samen Veilig Midden-Nederland

Eva Eggink en Roos Gerats over hun ervaringen met de incompany cursus: “De training ‘Inleiding Systeemtherapie’ vond plaats bij Samen Veilig Midden-Nederland in Utrecht. We regelden zelf dat de groep vol zat en communiceerden met de deelnemers over de cursus. King nascholing zorgde voor de docenten, de uitwisseling van contactgegevens en regelde de cursusdata. Ook heeft King nascholing de facturering afgehandeld.”

“Leuk detail: King nascholing zorgt altijd voor een pakketje voor de deelnemers met een tasje, een rol King pepermunt, een pen en een kladblok. We regelden zelf de facilitaire zaken zoals een cursusruimte. We hadden contact met docenten om de specifieke behoeftes af te stemmen. De cursisten vertelden dat ze erg enthousiast waren over de trainers. De docenten waren deskundig en de deelnemers kwamen bijzonder geïnspireerd uit de cursus.”

“We hebben ervaren dat King nascholing erg laagdrempelig is. Kim en Ingrid zijn zeer benaderbaar en reageren altijd persoonlijk. Ze antwoorden altijd snel en denken creatief mee over hoe de cursus het beste aan kan sluiten bij de cursisten!”

Wil je meer weten over wat King nascholing voor jouw organisatie of instelling kan betekenen? Lees meer over incompany cursussen op onze website of neem direct contact met ons op voor een cursus op maat! 


Naar boven