Gezocht, versterking voor ons team!Omdat we hard groeien zijn we op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken!
Ben jij diegene die wij zoeken. Kijk snel!Gezocht! Iemand die voor ons de planning & facturatie gaat verzorgen. Het gaat om een functie voor 28-32 uur per week. (locatie Amsterdam).

Ben je proactief, weet je van aanpakken? Kun je snel schakelen? Uitstekende kennis van Excel? Administratie is helemaal jouw ding? Dan is deze functie wat voor jou!

Twee dagen in de week ben je bezig met het plannen van cursussen. Veel contact dus met docenten, locaties en dergelijke. Het is belangrijk dat je het overzicht hebt wat de planning betreft en makkelijk zaken telefonisch regelt.

Verder gaat het om het versturen van facturen en herinneringen, het bijhouden van debiteuren en crediteuren (nabellen in geval van onbetaalde facturen).

Kortom we zoeken iemand die ons volledig ontzorgt, accuraat is, snel en zorgvuldig.

Ben jij dit?

Stuur jouw motivatie en cv naar info@kingnascholing.nl.

Vragen? Bel ons!

Omdat King nascholing landelijk opereert en de docenten door heel Nederland inzet,  kan ongeacht waar in Nederland een incompany cursus gerealiseerd worden. We zoeken iemand die alle incompany aanvragen voor ons behandelt. Een job die vraagt om een dosis zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel want het volledige proces van 'aanvraag tot evaluatie' valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Vind je het een leuke uitdaging om van a-z het proces te leiden? Ben je een doorvrager, doorpakker en creatief in oplossingen denkend èn heb je affiniteit met ons vakgebied? Lees dan verder!

Onze ideale kandidaat:

• Resultaatgericht met een competitief randje.

• Initiatiefrijk, en niet bang voor een uitdaging.

• Het gemakkelijk aangaan van een (telefonisch) gesprek.

• Mee kunnen denken en goed naar de wensen van de klanten luisteren.

• Zelfstandig en verantwoordelijk.

• Pittig maar wel hulpvaardig en klantvriendelijk.


Werkzaamheden: De werkzaamheden bestaan uit het bellen van relevante organisaties/ bedrijven inclusief het onderhouden van bestaande & nieuwe contacten. Je speelt in op de vraag van de klant, denkt mee over een passend aanbod en adviseert over onze producten. Daarnaast onderhoud je contact met onze docenten. Je blijft bij het proces betrokken tot en met de evaluatie.  Je werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam, maar (deels) vanuit huis is ook mogelijk. De vacature is voor 4 dagen per week.

Wil jij het visitekaartje zijn van King nascholing? Wil jij meewerken aan het vergroten van onze naamsbekendheid en King op de kaart zetten bij verschillende organisaties in ons vakgebied?
Dan zijn we op zoek naar jou.

Stuur jouw motivatie en cv naar info@kingnascholing.nl. Vragen? Bel ons!

Naar boven