Coronavirus Update 10 April 2020


Uiteraard zouden we je het liefst verwelkomen op 1 van onze locaties, maar dat zit er even niet in. Het Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat we allemaal het roer moeten omgooien. Zo ook bij King nascholing. Wij hebben de afgelopen weken alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat de cursussen gewoon konden blijven doorgaan, online. En dat is heel goed gelukt dankzij de inzet van onze geweldige docenten en de flexibele houding van onze cursisten.

Door de lessen online aan te bieden is het mogelijk om een virtuele bijeenkomst met elkaar te houden en zelfs met elkaar als cursisten te oefenen in rollenspellen. Op deze manier kunnen de onderwijsactiviteiten zoveel mogelijk doorgaan voor iedereen en zal er zo min mogelijk studievertraging worden opgelopen. Ook zijn we aan het onderzoeken of we in deze aparte tijd bepaalde ontwerpen weer extra kunnen opfrissen met het plannen van een dag over een bepaald onderwerp. Houd hiervoor onze website in de gaten.Ons cursusaanbod staat inmiddels voor heel 2020 vast en omdat er geen duidelijkheid is over wanneer we weer 'op de normale wijze' kunnen lesgeven, hanteren we dit beleid zolang de crisismaatregelen aanhouden. Dat betekent dus ook voor cursussen waar je je wellicht nog voor dit jaar wilt inschrijven.

Wij blijven ons inzetten voor hoogwaardige nascholing voor een betaalbare prijs. Crisis of geen crisis! Wij wensen jou en naasten het allerbeste in deze periode en kijken ernaar uit om je snel weer persoonlijk te verwelkomen!
Naar boven