Coronavirus; update!

Gezien de ontwikkelingen met betrekking tot het Corona virus, heeft King nascholing besloten de lessen, voor zover mogelijk, in ieder geval tot de zomervakantie via Zoom te laten plaatsvinden. 

Wanneer je je hebt ingeschreven voor een cursus zullen we je hier persoonlijk per e-mail verder over informeren.

Wij zijn, samen met onze locaties, aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om in de 1,5 meter-samenleving onderwijs te kunnen bieden. De lijn voor de cursussen na de zomervakantie zullen we binnenkort verder communiceren.

Over Zoom: 

ZOOM maakt het mogelijk om een virtuele bijeenkomst met elkaar te houden en zelfs met elkaar te oefenen in rollenspellen. 

Omdat we in ieder geval tot de zomervakantie volledig gebruik maken van online onderwijs middels ZOOM, hebben we maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de privacy van onze cursisten en docenten zoveel mogelijk wordt gewaarborgd.

We maken binnen King nascholing gebruik van een betaald account van Zoom, de zogenaamde pro-versie. Deze versie biedt meer opties op het gebied van veiligheid. Zo hebben we de instellingen op maximale privacy gezet. Als je Zoom installeert op je laptop of computer dien je hiervoor een eigen wachtwoord gebruiken. Ook wordt voor elke meeting een aparte link aangemaakt die alleen te raadplegen is gedurende de geplande periode. In deze link zit een versleuteld wachtwoord wat als extra veiligheid dient.

Op https://zoom.us/privacy kun je meer terugvinden over dit onderwerp.

De ervaring met ZOOM is tot nu toe fantastisch en we zijn jullie dankbaar voor al jullie positieve berichten!
Deel deze pagina:
aantal dagen:
0

Geplande cursussen

LocatieDocent(en)LestijdenBeschikbaarheid
Naar boven