Beperkt aantal plaatsen

Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar voor deze cursus.

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling in Volksuniversiteit Utrecht op 3 jul 2019

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in.
Alle velden moet je invullen

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moet je invullen
Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan afwijkende factuurgegevens op.

Factuuradres

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

🙌 Bijna klaar! Je gaat je inschrijven voor:

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling in Volksuniversiteit Utrecht op 3 jul 2019

Lestijden

  1. 3 juli 2019 van 9:30 - 16:45

De cursus start op 3 juli 2019 om 09.30 uur en vindt plaats bij de Volksuniversiteit Utrecht, Nieuwegracht 41, 3512 LE Utrecht. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer (op een kwartier loopafstand van Utrecht CS en nabij bushalte). De dichtstbijzijnde parkeergarage (Interparking Springweg) bevindt zich op ca. 400 m afstand. De  cursusdag zal rond 16.45 uur eindigen. De lunch wordt verzorgd!

Het vooraf inleveren van casuïstiek is bij deze cursus niet verplicht, maar wel aanbevolen omdat het een groter leereffect heeft als er met casuïstiek wordt gewerkt. Wil je (facultatief) een casus aanleveren dan kan dat (tenminste 5 dagen voorafgaand aan de cursus) per mail op: fran.dijkstra@gmail.com.

Prijs: € 195,00

Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Al deze informatie krijg je uiteraard ook in een mailtje.

Naar boven