Beperkt aantal plaatsen

Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar voor deze cursus.

(V)echtscheiding in Amsterdam, Mirror Centre op 5 apr 2018

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in.
Alle velden moet je invullen

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moet je invullen
Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan afwijkende factuurgegevens op.

Factuuradres

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

🙌 Bijna klaar! Je gaat je inschrijven voor:

(V)echtscheiding in Amsterdam, Mirror Centre op 5 apr 2018

Lestijden

  1. 5 april 2018 van 9:30 - 16:45
  2. 19 april 2018 van 9:30 - 16:45

De cursus start op 5 april om 9.30 uur en vindt plaats bij Mirror Centre Amsterdam, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX  Amsterdam. Het Mirror Centre is gelegen direct naast het Muiderpoort station in Amsterdam Oost en is met het openbaar vervoer goed te bereiken. In de buurt rondom het Mirror Centre bevinden zich parkeerplaatsen (betaald parkeren à € 3,= p/u). Parkeergarage Qpark (Oostpoort) is om de hoek. De cursusdagen starten om 09.30 uur en eindigen rond 16.30 uur. De lunch wordt verzorgd!

Ter voorbereiding op deze cursus dien je het volgende boek aan te schaffen en te lezen: "Handboek scheiden en de kinderen",  van Ed Spruijt en Helga Kormos, 2014 (243p).

Ook het artikel "are the kids alright" dien je voor de eerste bijeenkomst te lezen. Deze vind je via je persoonlijke pagina op onze website. Prijs: € 395,00

Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Al deze informatie krijg je uiteraard ook in een mailtje.

Naar boven