Brain Based Begeleiden; kenmerken van het adolescentenbrein

Wil je jouw kennis over het brein van adolescenten verdiepen en meer inzicht krijgen vanuit het hechtingsperspectief? Dan is deze cursus iets voor jou! Na afloop ben je in staat om psycho-educatie te geven aan ouders en adolescenten, gebaseerd op de nieuwste inzichten en theoretische kennis. Maak nu een verdiepingsslag en vergroot je expertise in het begeleiden van adolescenten.

  1. Home
  2. Cursusaanbod
  3. Brain Based Begeleiden; kenmerken van het adolescentenbrein in Amsterdam, Aristo op 23 nov 2023

De cursus 'Brain Based Begeleiden: kenmerken van het adolescentenbrein' biedt waardevolle kennis over het brein van adolescenten en de nieuwste inzichten vanuit het hechtingsperspectief. Deze kennis wordt vertaald naar de praktijk van de begeleiding van adolescenten en hun ouder(s)/verzorger(s).

Naast kennisoverdracht biedt de cursus ook ruimte om te oefenen hoe de kennis over de specifieke kenmerken van het adolescentenbrein kan worden toegepast in de praktijk van de begeleiding. Hierdoor ben je beter in staat om effectieve begeleiding te bieden aan adolescenten en hun ouder(s)/verzorger(s).

Wil je meer leren over het adolescentenbrein en hoe je deze kennis kunt toepassen in de praktijk van begeleiding? Dan is de cursus 'Brain Based Begeleiden: kenmerken van het adolescentenbrein' iets voor jou.