Webinar 'Zelf als context'

Een praktisch handvat gericht op het inzetten van 'Zelf als context' in een (ACT) sessie op een ervaringsgerichte manier. 

In dit webinar leert Lieve Bruyninx je over wat essentieel is bij het inzetten van 'Zelf-als-context', waar je zonder kan en hoe je het concept makkelijk kan gebruiken. Zelf kwam ze er soms niet uit toen ze de vertaalslag probeerde te maken van wat ze in cursussen en boeken leerde over ACT naar de echte praktijk. Ondertussen heeft ze het helemaal in de vingers en wil ze anderen enthousiasmeren om dit concept te gebruiken. 

Na het webinar weet je:

- Wat (Zelf-als-)context allemaal inhoudt in ACT 

- Hoe Zelf-als-Context je houvast kan geven in je sessie 

- Hoe je Zelf-als-Context kan inzetten op een praktische en ervaringsgerichte manier

DatumTijden
18 september 202317:00-18:30

Iedereen die in dit onderwerp interesse heeft is van harte welkom om de webinar te volgen.

Lieve Bruyninx

Lieve Bruyninx

"Mijn werk typeert zich door betrokkenheid, directheid en humor. De trainingen die ik geef aan zorgprofessionals zijn altijd gericht op duurzame vaardigheden en persoonlijke groei.

In 1997 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Gent (België). Sindsdien heb ik me verder gevormd als gedragstherapeut met specialisaties in ACT, RFT en PBBT. Nadat ik in 2006 in aanraking kwam met ACT is deze manier van kijken bepalend geworden in mijn werk en in mijn persoonlijk leven.

Ik ben één van de drie Nederlandstalige Peer Reviewed ACT Trainer die erkend zijn door de internationale ACT vereniging (ACBS). Ik ben ook Supervisor-Gedragstherapeut van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT). Samen met vier andere auteurs ben ik een boek over procesgericht werken met ACT aan het schrijven dat in september 2022 uitkomt."

Naar boven