Basiscursus ACT (Acceptance & Commitment Therapy) inclusief 2 nachten kloosterhotel! in Kloosterhotel Samaya op 15 mei 2023

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in
  • Kijk op www.stap-budget.nl voor meer informatie en de voorwaarden voor het aanvragen van een STAP-budget.

  • Je geboortedatum hebben we alleen nodig als je een STAP-budget gaat aanvragen.

Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moeten ingevuld worden
Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan afwijkende factuurgegevens op.

Factuuradres

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

🙌 Bijna klaar! Je gaat je inschrijven voor:

Basiscursus ACT (Acceptance & Commitment Therapy) inclusief 2 nachten kloosterhotel! in Kloosterhotel Samaya op 15 mei 2023

Lestijden

  1. 15 mei 2023 van 9:30-17:45
  2. 16 mei 2023 van 9:30 - 16:45
  3. 17 mei 2023 van 9.30 16:45

De cursusdag start op 15 mei 2023 om 9:30 uur en duurt tot 16:45 uur. 

De cursus vindt plaats bij Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven

Voor het verblijf wordt gezorgd. Dit is inclusief ontbijt(m.u.v. dag 1), lunch en diner(m.u.v. dag 3)

Met auto:

Conferentiecentrum Samaya is met de auto uitstekend te bereiken en biedt op eigen terrein aan 75 personenauto’s plaats om onbetaald te parkeren

Aanbevolen route met de auto:

A12, afslag Bunnik, richting Wijk bij Duurstede. Afslag Werkhoven voorbij rijden en enkele kilometers verder afslag Culemborg nemen. Vanaf hier volgt u de gele bordjes Samaya. Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Met openbaar vervoer:

Komt u met de trein, stapt u dan uit op NS-station Driebergen-Zeist. Doorgaans staan daar een aantal taxi’s voor u klaar of kunt u met de OV-fiets via de ‘kastelenroute’ naar ons toe fietsen. Ook kunt u vanaf Utrecht-CS de bus nemen naar bushalte Werkhoven-Hardenbroek. Vanaf de bushalte is het nog 2 km lopen (helaas zijn hier de OV-fietsen niet meer beschikbaar).

Met taxi:

Samaya heeft speciale prijsafspraken met een regionale taxi bedrijf tegen sterk gereduceerde tarieven voor vervoer in een hybride personenauto (tot max. 4 personen.) Deze dient u echter ten minste 24-uur voor de ophaaltijd te bestellen. Onze samenwerking is met Taxibedrijf Snel, dhr. Levon Agbalian telefoonnummer 06-1258 7654. Vanaf het station Driebergen-Zeist rijdt hij u in een goede 10 minuten met veel plezier naar Samaya.

Prijs:€ 1.195,00

Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Al deze informatie krijg je uiteraard ook in een mailtje.

Naar boven