Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling in WTC Utrecht op 10 dec 2020

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in.
Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moeten ingevuld worden
Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan afwijkende factuurgegevens op.

Factuuradres

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

🙌 Bijna klaar! Je gaat je inschrijven voor:

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling in WTC Utrecht op 10 dec 2020

Lestijden

  1. 10 december 2020 van 9:30 - 16:45
Deze cursus vindt plaats op 10 december 2020 en zal beginnen om 09:30. Voor lunch wordt gezorgd.

Adres: Stadsplateau 7, 3521 AZ Utrecht.

Werkwijze

Iedere cursist stuurt facultatief tenminste vijf dagen voorafgaand aan de cursus een casus in die is opgemaakt volgens de herziene meldcode. De cursist bereid een leerpunt voor waarin hij/zij zich zich meer wil bekwamen. Tijdens de dag worden er minimaal drie en maximaal vijf casussen in subgroepen behandeld en daarna worden deze plenair gepresenteerd waarbij de opdracht luidt om je eigen waarnemingen te objectiveren en de verschillen tussen leden van de groep onderling door dialoog toch samen weten te brengen. Ook hier ligt het accent op de gewijzigde stappen 4 en 5 en de reflectie wat deze gewijzigde vorm oplevert. Tevens wordt als huiswerk de literatuur van de aangescherpte meldcode bestudeerd en het door de VNG aangenomen notitie, Eerst samenwerken voor veiligheid en dan voor risicogestuurde zorg en dan herstel. 

We willen op deze dag ook aandacht schenken aan signaleren, melden en contact houden in coronatijd en kennis en tips met elkaar delen. Dat contact houden stelt professionals ook voor moeilijkheden, zoals wellicht bekend, en het ziet ernaar uit dat dit leidt tot onderrapportage en een verminderd aantal meldingen.

Prijs: € 195,00

Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Al deze informatie krijg je uiteraard ook in een mailtje.

Naar boven