Beperkt aantal plaatsen

Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar voor deze cursus.

Brain Based Begeleiden; kenmerken van het adolescentenbrein in Amsterdam WTC Zuidas Business & Conference Center op 2 apr 2020

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in.
Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moeten ingevuld worden
Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan afwijkende factuurgegevens op.

Factuuradres

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

🙌 Bijna klaar! Je gaat je inschrijven voor:

Brain Based Begeleiden; kenmerken van het adolescentenbrein in Amsterdam WTC Zuidas Business & Conference Center op 2 apr 2020

Lestijden

  1. 2 april 2020 van 9:30 - 16:45

We zullen je snel informeren of het mogelijk is om de cursusdagen in de periode tot en met 5 april via ZOOM te laten verlopen; dit in een online meeting die wordt geleid door de docent en je met medecursisten kunt volgen.


Prijs: € 195,00

Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Al deze informatie krijg je uiteraard ook in een mailtje.

Naar boven